Koffie drinken?

Het liefst maak ik kennis met een kop koffie en een persoonlijk gesprek. Toch stel ik me hier graag kort aan je voor, zodat je een beetje weet wie ik ben en wat mij drijft.

Mijn naam is Renske van Dijk en op deze website vertel ik je kort samengevat voor welke dingen je mij altijd wakker mag maken. Letterlijk! Mijn hart gaat sneller kloppen van het werken met en voor mensen. Dat zie je terug in mijn werkervaring, mijn privé-leven en de werkzaamheden die ik nu doe.

Met een achtergrond in de psychiatrie, gesloten zorg en behandeling en de ervaring zowel op de werkvloer en als manager weet ik welke thema’s er spelen en tegen welke dingen je als team maar ook als individuele medewerker aan kunt lopen. Dat heb ik namelijk zelf ook gedaan (en dat gebeurt heus nog weleens!). Ik heb ook ervaren wat je kunt leren van vallen en weer opstaan!

De psychologische en onderwijswetenschappelijke kennis neem ik mee in mijn werk, met de dagelijkse praktijk als leidraad in alles. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in non-verbale communicatie en de intentie van gedrag. Naast dat ik graag luister naar ervaring neem ik mee wat ik zie gebeuren (en wat er dus vaak niet wordt gezegd). Geen standaard trainingen dus, maar maatwerk. 

Ik werk altijd vanuit mijn hart en wil zeker weten dat ik de juiste persoon ben die jou of jullie verder kan helpen. Als ik niet diegene ben verwijs ik je graag door naar een collega!

Ben je op zoek naar een trainer of analist die niet werkt volgens een standaard format, maar kijkt naar wat er écht nodig is. Naar iemand die met humor, directheid én sensitiviteit jou of jouw team verder helpt? Druk dan op de knop hieronder en met die kop koffie erbij kijk ik graag of en wat ik kan betekenen!

Stel je vraag!